Stream TV via mobilen

Flere og flere ser TV via mobiltelefonen, og efterhånden som vi får større skærme er det faktisk også blevet muligt at få en stærk og underholdende oplevelse.

TV-streaming er dog meget data-krævende, og det skal du være opmærksom på, når du sætter dig til rette for at se alle episoder af Game of Thrones ud i et køre. Mange mobilabonnementer har i dag rigeligt med GB-data til rådighed hver måned til normalt Internetsurf og lidt YouTube sjov i ny og næ, men går du amok med TV-kiggeriet i toget eller i sommerhuset - uden adgang til WiFi, ja så er kravet langt større.

Måske er 10 GB data nok til dig - også selvom du streamer TV. Husk på, at tjekke dit forbrug jævnligt, og holde dig til billig mobiltelefoni som du kan finde eksempler på her. Gør op med dig selv, hvad dit behov er, og husk at du altid kan skifte igen.

Den gode streamingoplevelse går ikke kun gennem YouTube, men også via streamingtjenester som NetFlix, HBO, DR eller Telmore Play. Alt sammen fungerer fremragende på en smartphone, og i dag kan du få mange af disse services som en del af dit abonnement.

Af Max Den 24.08
Stream TV via mobilen


Ser du TV på mobilen?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har erfaringer - gode som dårlige - med TV-streaming via din smartphone. Er det noget du benytter dig af ofte? Hvis ja, hvad er det så du ser på mobilen? Er skærmen stor nok? Hvilken mobiltelefon har du? Har du et specielt abonnement, der giver dig disse muligheder?

Af Max