Hvornår starter Game of Thrones sæson 5 2015

TV-serien behøver ingen nærmere præsentation, for det er en af de mest sete TV-serier nogensinde, og Game of Thrones (der er baseret på en række fantasy romaner), har snart en ny sæson klar til alle os fans.

Af Max Den 17.03
Hvornår starter Game of Thrones sæson 5 2015


Tidspunkt for sæsonstart af Game of Thrones sæson 5

Sæson 4 fik en drabelig afslutning, og nu er sæson 5 så klar. Sæson 6 er også allerede annonceret, men mere om den senere.

Game of Thrones starter næste gang:

12. april 2015

Game of Thrones sendes på HBO.


Mere om Game of Thrones

Hver sæson består af 10 episoder, der altid indeholder en fed blanding af drama, eventyr og fantasy. I serien møder vi bla. Nikolaj Coster-Waldau i en af hovedrollerne som Jaime Lannister. Derudover er bla. også Lena Headey, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Maisie Williams også fortsat på rollelisten.
Hver sæson er meget overraskende, mange dør - især dem der virker "gode" - dem vi holder med. SÅ ER DU ADVARET!


Game of Thrones sæson 5 trailer


Af Max
Hvornår starter Game of Thrones sæson 5 2015

Hvornår starter Superligaen 2016?

Superligaen er Danmarks bedste fodboldrække. Det hele startede tilbage i 1990, hvor navnet og ligaen "Superligaen" blev en realitet.

Superligaen spilles i en efterårssæson og en forårssæson, hvor d..

Hvornår starter Game of Thrones sæson 5 2015

Hvornår kommer Nytårsskihop 2016 på DR1?

Nytårsskihop er den perfekte tradition til at bearbejde gårsdagens tømmermænd. Faktisk er det også rigtig god underholdning for børnene, der altid er mindst lige så imponeret over skihoppernes mod, s..

Hvornår starter Game of Thrones sæson 5 2015

Hvornår kommer Oscar-uddelingen 2017?

Oscar-uddelingen eller The Oscars er en af verdens allerstørste tv-begivenheder med mere end 40 millioner seer. Her i Danmark er Oscar-uddelingen også en rigtig stor seermagnet - på trods af at prisud..