Hvornår kommer Statsministerens Nytårstale 2016?

Statsministerens Nytårstale er altid noget der bliver talt rigtig meget om. Uanset om Nytårstalen skrevet af den sidende statsminister bliver leveret med overbevisning, og med masser af indhold eller helt uden substans og karakter, så har vi alle en holdning til talen.

Det gælder især, hvis vi kigger på den massive medieomtale, der følger i kølvandet nytårstalen. Det er årets vigtigste tale for statsministeren - talen der kickstarter et nyt politisk år og sætter tonen.

Når et valgår nærmer sig, så handler talen som oftest meget om meget konkrete valgløfter, som den tale Helle Thorning-Schmidt leverede i 2015.

Af Max Den 06.01
Hvornår kommer Statsministerens Nytårstale 2016?Tidspunkt for Statsministerens Nytårstale 2016 - Lars Lykke Rasmussen

Hvis vi skal tro meningsmålingerne, så tyder alt på, at det igen vil være Lars Lykke Rasmussen, der toner frem på skærmen i 2016. Talen starter næste gang:

1. januar 2016 kl. 19.15

Talen sendes både på DR1 og TV2.


Statsministerens Nytårstale gennem alle årene

Det hele startede i 1940, hvor Thorvald Stauning holdt den allerførste nytårstale. Dengang blev talen sendt i radioen, og det var først i 1961, at nytårstalen kunne opleves både i radio og tv.


Se Statsminister Helle Thorning-Schmidts Nytårstale 2015Af Max
Hvornår kommer Statsministerens Nytårstale 2016?

Hvornår starter Tour de France 2016?

Til sommer går det løs igen. Verdens største og hårdeste cykelløb Le Tour de France lukker op for pedalkraft og ømme bagdele.

I Danmark elsker vi Tour de France, der på trods af dopingskandaler bli..

Hvornår kommer Statsministerens Nytårstale 2016?

Hvornår kommer VM i fodbold 2018?

Næste gang vi skal til VM i fodbold bliver det i Rusland.

Det er den 21. udgave af VM i fodbold, der arrangeres af FIFA. Beslutningen omkring, at det netop skulle foregå i Rusland kan synes mærkvær..