Hvornår kommer Statsministerens Nytårstale 2016?

Statsministerens Nytårstale er altid noget der bliver talt rigtig meget om. Uanset om Nytårstalen skrevet af den sidende statsminister bliver leveret med overbevisning, og med masser af indhold eller helt uden substans og karakter, så har vi alle en holdning til talen.

Det gælder især, hvis vi kigger på den massive medieomtale, der følger i kølvandet nytårstalen. Det er årets vigtigste tale for statsministeren - talen der kickstarter et nyt politisk år og sætter tonen.

Når et valgår nærmer sig, så handler talen som oftest meget om meget konkrete valgløfter, som den tale Helle Thorning-Schmidt leverede i 2015.

Af Max Den 06.01
Hvornår kommer Statsministerens Nytårstale 2016?Tidspunkt for Statsministerens Nytårstale 2016 - Lars Lykke Rasmussen

Hvis vi skal tro meningsmålingerne, så tyder alt på, at det igen vil være Lars Lykke Rasmussen, der toner frem på skærmen i 2016. Talen starter næste gang:

1. januar 2016 kl. 19.15

Talen sendes både på DR1 og TV2.


Statsministerens Nytårstale gennem alle årene

Det hele startede i 1940, hvor Thorvald Stauning holdt den allerførste nytårstale. Dengang blev talen sendt i radioen, og det var først i 1961, at nytårstalen kunne opleves både i radio og tv.


Se Statsminister Helle Thorning-Schmidts Nytårstale 2015Af Max
Hvornår kommer Statsministerens Nytårstale 2016?

Hvornår kommer Oscar-uddelingen 2017?

Oscar-uddelingen eller The Oscars er en af verdens allerstørste tv-begivenheder med mere end 40 millioner seer. Her i Danmark er Oscar-uddelingen også en rigtig stor seermagnet - på trods af at prisud..

Hvornår kommer Statsministerens Nytårstale 2016?

Hvornår kommer X Factor 2016?

Danmarks største underholdningsshow X Factor er igen at finde på TV-skærmene og på de sociale medier. Det skyldes at den nye sæson er i fuld gang, hvor der bliver sorteret i de deltagene hver fredag, ..