Hvornår kommer X Factor 2016?

Danmarks største underholdningsshow X Factor er igen at finde på TV-skærmene og på de sociale medier. Det skyldes at den nye sæson er i fuld gang, hvor der bliver sorteret i de deltagene hver fredag, indtil finalen d. 1. april skal afholdes, så vinderen af 2016 kan findes.

Af Max Den 07.04
Hvornår kommer X Factor 2016?Tidspunkt for X Factor 2016 på DR

Det efterhånden legendariske og traditionsrige talentshow og sangkonkurrence for danske artister (i aldersklasser og grupper) er en gigantisk seermagnet, som ingen anden i dette kongerige. Kun X Factor kan gøre det igen år efter år, og det bliver kun vildere med tiden.

X factor starter:

8. januar 2016 kl. 20.00 og vises på DR1.
Showet vil blive vist hver fredag kl. 20 indtil finalen d. 1. april.


Tidspunkt for precasting og audition til X Factor 2016

Tilmelding til audition til næste års sangkonkurrence over den alle er allerede åben.

Du kan tilmelde dig her:
X Factor 2016 audition tilmelding

For at deltage i X Factor skal du være fyldt 15 år, og du må ikke have en aftale med et pladeselskab eller lignende inden du stiller op i konkurrencen.


Sidste vinder af X Factor DanmarkAf Max
Hvornår kommer X Factor 2016?

Hvornår kommer Børnenes MGP 2017?

Du kan godt begynde at gøre dig klar. Det er måske årets største TV-fest - i hvert fald for dine børn. Børnenes MGP efterhånden blevet en must for alle danske familier, der samles for at fejre Danmar..

Hvornår kommer X Factor 2016?

Hvornår kommer VM i fodbold 2018?

Næste gang vi skal til VM i fodbold bliver det i Rusland.

Det er den 21. udgave af VM i fodbold, der arrangeres af FIFA. Beslutningen omkring, at det netop skulle foregå i Rusland kan synes mærkvær..